26 July 2011

chocolates

Salam..

Firstly, a deepest apology to cik syiba kita sebab aku tak sempat nk update blog story mory chocs. Biyaneyo chingu yaa~~

[untuk kau, syiba]

Kisahnya, aku dah lama nak buat chocolates ni. Gara-gara cik syi*ba bawak balik hostel chocs yang di buat kat umah hari tuh. Jeles ahh kan dia dah ade 1 point jadi menantu. Hahaha. Nekad balik umah nak buat. Tapi lepas 2minggu baru aku sempat nak buat kat umah ni. Itu pon cepoi-cepoi je time nya.

Punya tak reti nak buat sendiri, aku pon ber-webcam dengan syiba mintak dia guide. Hangkutlah laptop sume pegi dapur. Pastu jerit-jerit masa webcam. Aku kan kurang daya pendengaran sikit. Agak-agak jiran aku dengar tak? Hahaha.. ade aku kisah?

Jom layan..In the making of chocolates..





[sorry for bad quality picture]

Oh ya, semua tu pon abis dalam masa seminggu. Gonna make another batch of chocs. Stay healthy and smile :)

till here..
chiow~~

4 comments:

Afifah Khamis said...

sedapnya.. nk sikit=)

nanie aziz said...

Buleh. tp xsmpt bwk blk kg dah abis kt cni dlu..Hehehe

annisyiba said...

wuhuu..sorry lmbt tgk ko nye entry ni..cantek!!!nti aku ajar try buat colour2 plak k??:)

nanie aziz said...

okay.. excited dah ni..