14 June 2011

Future plan..

Salam.

Aku currently planning for my trip. Seriously, it's still under plan. Bukan aku akan pegi dalam 2 or 3 bulan ni. Sila jangan salah sangka okay. Aku xbanyak duit nak travel sana sini dengan mudah. Kalo ade orang nak sponsor lain lah kann. Tak pun ade yang nak aku teman and dah dapat my parent's consent, duit aku buleh cuba usaha kan. Chewah! (Mana kau nak cekau cik kak)

Btw,dunno why, but keinginan untuk travel sangat tinggi. Jom tengok mana aku nak pegi.. Kot-kot kita nak pegi tempat sama, leh kautimm..

- Singapura : Orang cakap univer*sal Studio best. Nak gak pegi tengok. Ni x perlu duit sangat aku rasa. Sebab kalo pegi balik hari pon okay. Tido lah umah sape-sape kat johor. Save disitu. Ye x?

- Indonesia : Mak ayah aku dah pegi. Aku xdapat follow sebab masa tu clash ngan kelas. Aku budak baik, mana reti skip-skip kelas nih. Hahaha.

- Japan : Dah, xpayah nak japan sangat. Jepun sudah. Kawan aku ade 2,3 orang kat sana. So, harap-harap nya before diorang balik, cita-cita aku tercapai. Tapi aku kena blaja makan sushi dulu. Haish.

- Korea : Hah. Yang ni korang paham-paham sendiri lahhh. :)

- Australia : Nak pegi nak pegi. Nak tengok kangaroo..

- London : Teringin tengok omputih. Hahaha. (Alasan xmunasabah)

- Paris : Ni xperlu cepat-cepat. Lepas kawin pon buleh.

Dalam malaysia, aku nak pegi sabah sarawak. Xpenah sampai lagi.

So far situ lah aku nak pegi. Ni plan untuk 10 tahun. Kiranya xperlu rushing-rushing. betul x? Janji sampai..InsyaAllah.

Kalo ade sape-sape nak sponsor, bagitau lah! wee :D

till here..
chiow~

2 comments:

nowfara said...

mehle datang singapore.
sementara k la ada passport.
ngeeee

nanie aziz said...

tgk lah nnt. okay? k.la support..