23 May 2011

Tok sedara kawin

Hola people.

More than one week past since my last post. Aktiviti minggu lepas agak menggalakkan sebab kelas pon dah mula as it suppose to be. And hari rabu, BALIK! yeah! Puas hati dok rumah. Walaupun sebenarnya aktiviti sama, tapi lebih bebas kot. Bilik sendiri mana sama ngan billik kat mahallah ni kan. Big bed of course.

Well last week was my grandfather's younger brother, TOK Chu's wedding. 2nd marriage actually after kahilangan opah chu last year. Sian dia dok sorang2 ye x. Tok chu adalah antara tok sedara yang paling rapat ngan ktorg. raya xpernah miss g umah dier. And hidangan wajib, satay and nasi ape tah. Tapi makanan kat umah dier sangat lah sedap. Yummy~~


Aku sebenarnya bukan nak cerita pasal macam mana kawin, dimana, dan segala disini.. Tak sesuai lah kita yang muda ni dok canang cerita orang tua-tua gitu. xmanis ok. Biar lah mereka dan kehidupan mereka. Kita cuma doakan semoga mereka panjang umur dan kekal bahagia. Aminn...

my big family with tok chu & opah chu zai
[from left: long, angah, bella (wear skirt), umi, mak su, chu man, me hold asyraf, ayah, mak uda, mak chu timah, shu rashid, hakem, akmal, kak ami]


[same person plus alang di hujung kanan sana dan azef di belah kiri.]



[ anak abg own. Rayyan Rayqal. Dia datang dengan alang & mak lang. Notice his hair! :) ]

till here..
chiow~~


No comments: