04 October 2010

berlapang dada

salam yols.

ntah kenapa tetiba terkeluar title tu. berlapang dada. ya. baru lepas im kat Fb dengan new friends, i guess (walaupun dah lama ktorg ni friend dalam fb tu). kisahnya, aku add dier sebab nak tahu life dier sikit, sebab she might have something that i dunno yang mengkaitkan ktorg. at first, aku xhappy pon dier im aku, tapi bila dah sembang-sembang, she's great! i just love her. (not in lesbo meaning okeh) hope we chat again. i want to hear more from u. jadinya, in the middle of our conversation aku dah berlapang dada, dah abis sembang pon, aku happy lagi.

kalo xpaham gak ape yang aku cuba sampaikan, korang pon buleh im aku. :)

satu kisah lagi, last weekend pergi i-city with my dear friends, syiba, mira, ama and akmal. walaupun maybe ade salah faham, tapinya masing-masing berlapang dada. jadinya semua happy.




dah itu saja. nak siap pergi kelas

chiow~~

No comments: