26 September 2010

raya, raya, raya!

Salam..

Masih dalam mood beraya jadi, SELAMAT HARI RAYA =)

Sorry to dear friends yang aku xdapat nak attend open house korang.. bukan xnak, just xde transport. Kalo aku nak menyewa sorang-sorang xke naya drive tengah kl sorang. hush2.

Well, agak lama xupdate. Last week, laptop problem. So online dekat lab or pinjam laptop roomate terchenta, annis nusyaiba. hehe. Ari jumaat baru dapat balik.

erk, ok tu semua alasan nak pertahankan diri nape xupdate. huhu. agak malas sebenarnya. Niat dihati nak upload gambar raya bersama keluarga terchenta, tapi dah laptop problem since kat umah, kerja-kerja meng'copy' terhenti begitu saja. sad :(

so, agak2 nak tengok gambar raya, tengok kat sini je. ini je yang sempat diupload dari laptop ayah hari tuh.. nak tunggu aku upload kat blog nih, entah bila2, xpon never! hahahahaha.

ok lah till then

chow~~~

No comments: