04 May 2010

.teringin ok. =)

morning y'all...hey hey saya bangun awal ye hari ni. teruja buka FB tengok gamba orang gi kenduri kawen. huhu. well,saya belum bekpes. agak lapa disitu. tapi belum ade feel nak masak,lepas ini kot. sebenarnya motif post ini diwujudkan awal pagi camni, saya teringin nak makan PASEMBOR. hosh. dah lama teringin. agak2 bila kita buleh g penang ayah?? just to eat pasembor. hehehe. sape mau ikut angkat kening!!! (opss,jangan angkat tangan, busukk. xmandi lagi kan?) untuk menambahkan lagi keterujaan (betul ke eja) meh tengok gambar-gambar ni. terbaik dari ladang.







wahh..yummy~~
korang tak rasa cam sedap gila ke..terliur x? kalo terliur, jom pi pekena pasemboq kat padang kota. cnfirm menjilat lengan! =]

oke itu saja yang saya teringin sekarang.
chiow~~

1 comment:

dee said...

terliuq tgk!! bile lah boleh dpt mkn ni....alahai!!! :(