29 May 2010

selamat pagi semua

bangun pagi ni, xtau nak buat ape. dah bukak FB tengok tade pape yang menarik. off semula. baca blog. ini lebih menarik rasanya. well, my lecturer kat UIA pj deliver her baby on 28 may. tahniah2. wah, makin ramai anak madam. next,ade 1 blog kawan yang menarik minat saya. with topic 'rahsia tarikh lahir', sangat berjaya grab my attention di pagi hari ini. terima kasih ekin. walaupon dah banyak kalo baca kat tempat lain, tapi nak baca jugak. and, this is my 'rahsia tarikh lahir' - DISEMBER

# Sangat setia dan pemurah.
# Bersifat patriotik.
# Sangat aktif dalam permainan dan pergaulan.
# Sikap kurang sabar dan tergesa-gesa.
# Bercita-cita tinggi.
# Suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi.
# Seronok bila didampingi.
# Suka bercampur dengan orang.
# Suka dipuji, diberi perhatian dan dibelai.
# Sangat jujur, amanah dan bertolak ansur.
# Tidak pandai berpura-pura.
# Cepat marah.
# Perangai yang mudah berubah-ubah.
# Tidak ego walaupun harga dirinya sangat tinggi.
# Benci pada kongkongan.
# Suka berlawak.
# Pandai buat lawak dan berfikiran logik


p/s:copy paste dr blog ekin, kalau nak tengok bulan2 lain, pergi lahh buka.

10 out of 17 ade persamaan dengan diri saya. this is actually prediction made by dr fadhilah kamsah based on his research. tak perlu terlalu percaya.

itu saja kot.
chiow~~

No comments: