22 April 2010

photo of the month

heh. ntah sejak bila plak ade edisi photo of the month. well, baru lepas buka FB. so macam biasalah kat situ kan ade friends of the day lah, lover of the day lah. so terikut.

finally i'm home! :) yelah selepas seminggu lebih berhempas pulasan kan. eh, berhempas pulas. pulasan mende len. buah kan tuh? huh. dah konpius. bila dah abis ni tetiba terpikir balik. nape aku gigih sangat involve dalam Interschool Debate Championship(IDC) nih. bukan dapat duit pon. penat je lebih. (erk, credit to makanan yg sedap.) kawan2 len syok cuti kat umah. yang kitorang bangun pagi wat keje. hmm. akhirnya, ketemu juga alasan nya.
  • aku akan cuti panjang.(xamik short sem) dalam tempoh tu aku buleh berehat lama dan aku akan sangat merindui UIA( wah, smgt). jadinya, workforce yang aku dah sumbangkan hari tuh, harapnya sangat membantu.
  • aku suka jumpa orang. berkenalan dengan orang. so,this is one of the platform. berjumpa budak2 sekolah yang pandai2. cikgu2 yang hebat. hakim@adjugator yang sangat talented. and not to forget, new friends! :) among the committees,walaupon kitorang xkenal secara baiknya, tapi kita still leh sembang perihal debate. teruja bukan??
move on to my previous semester examination results. alhamdulillah. everything was great. I had nothing to say except thanks to Allah. It's over my expectation actually. tapi bila dah dapat ni, i'm looking forward to improve it. sekarang ni focus untuk apply biasiswa. hopefully buleh dapat. dan kena maintain result untuk next semester. hmm. takutnya.

sudah.

korang mesti dah lupa title asal tadi kan? haha. photo of the month.


credit to photographer: cik mira.

ini lah dier. i dunno why i like this picture. lovely kot.

oh ya, untuk gamba2 mase IDC, sila rujuk FB saya yea. penat lah nak upload kat sini plak. hehe.

till then.
chiow~~

2 comments:

lellalicious said...

wuahh..nak ke mana makci??:)

nanie aziz said...

nak ke mana maksudnya??