11 November 2009

new movie, 2012!


aku berkeadaan seperti ni sekarang

ouh. ola everyone. agak lama x mengupdate ini blog. bukan tak nak. just i'm not in mood to write anything. for now, aku xde aktiviti lain yang menarik melainkan tv, tv n tv. then, facebook-ing.
tapi at certain time, aku rajin melawat/membaca blog orang lain. antara my favourite blogs, cik epal, hanis zalikha, yong ana, syaheeda and some other friends.


baiklah. aku sedang xsabar menanti kepulangan kawan kawan ku. juga menanti cousin kesayangan, gmah. aku nak ajak tengok cerita 2012..! xkira. aku nak tengok jugak. xkesah la siapa pon yang nak sudi. hari tu dah terlepas cerita papadom. pisau cukur. huh.

will be on cinema 13th november

jom! :D


chiow~~

4 comments:

mira zati said...

nani.... cian ko ek..huhuhu..
klu umh kite dekt kn.. ari2 aku temankn ko kuar..
hehhhe

cik EPAL said...

terima kasih kerana baca datang blog saya.. *terharu...weee~


best ke cerita 2012 ni?? nanti nak serbu jugak tengok ;)

nanie aziz said...

mira: kalo umah dkt. 24/7 aku lepak umah ko kot.hahaha

cik epal: crita tu dikatakn sgt menarik. jom2.

Cherrie Pie Sweety said...

ha ha ha .. terharu kak ana bila nanie cakap nanie suka baca blog kak ana.. blushing blushing he he .. mekacih mekacih..datang banyak2 kali lagi yer :)