23 November 2009

masa yang sangat terhad. aku kah yang tak pandai manage?

aku semakin hilang feel nak menulis kat sini. tapi takkan nak biar bersawang je..? adoi. nothing much in my life since my last post. yang pasti aku dah tengok itu 2012 movie(tq to long & farahin). sangat best tapi agak penat untuk mendongak (dapat duduk 3seat dari depan) selama 2 hours 45min. lenguh, stress, berdebar di sepanjang movie itu. seperti yang kita tau cite ni menggambarkan the ends of the world (hari kiamat lah tu) cume satu je yang aku buleh cakap, kita sebagai orang islam ni, ade iman, jangan lah percaya sangat dengan pengakhiran cite ni. ade pulak leh ade yang selamat. but there's no land anymore i think (whatever).

what else. emm..ha, i already got my online offer letter from gombak. (alamat & no matric terpaksa di 'putih' kan atas permintaan diri aku sendiri. hahaha)


[klik untuk image yang lebih besar dari lubang hidung korang tuh]

hari yang sama dapat offer letter tu, aku ade kat a famosa melaka. pergi dengan orang pejabat ayah. seronok kat sana. tapi aku yang bosan. takde geng. malam kitorang sampai tuh, lepas dinner, pergi tengok pe tah nama nye, cowboy show ke pe ntah. the end of the show ade fireworks. that's superb.



please notice yang bentuk heart tuh ya. beautiful.

done with the video? nice right?

oh ya. i wanna seek an apology from 'them'. aku tau dah janji nak jumpe before i'm leaving. but i really dun have enough time. everything happened so fast. walaupun korang dah beri kata putus yang kita takyah jumpe kat ipoh (konon je korang cakap nak turun gombak), but still, aku rasa bersalah. aku cuti nanti kita jumpe lah ya? ;D

i think that's all for now. i need to pack my things. umi & i are following ayah for a seminar kt BB. 3days. tomorrow i'll visit mira & seha kat PJ oso to take the thing, called 'transkrip' kat AnR.

chiow~~

No comments: