04 August 2009

sayang umi!

start wif my weekend..a l0t of things happen. but frankly,i'm happy wif my friends around me this weekend walaupun berlaku incident yang sangat,sangat,sangat ntah la.. [perasaan melanda:bersalah] sori,sori n sori...luv ya'll so much [note to: mira,syiba,seha,ama,fiqah]


masa kuar g PC Fair @ KLCC and Pavi last saturday,tetbe dapat text from my dear dad said that..umi jatuh kat dapur...wo0,it must terrible coz ayah cakap umi kene gi urut & x-ray..wrist dier injured..susah hati punya pasal ni sampai rase nak balik ari tu gak..uish,kalo umah dekat2 cni confirm balik dah..tapi dah umah jauh kat ipoh tu [nek train je dah 3jam] what i can do at that time, just fon them..later me suh ayah hantar gamba umi wif her bandage [teringin nak tengok] h0o..



first thing come out when i saw this pictha,
"erk,sakit ke x ni? macam rappers pulak wat pose gtu"..hahaha
umi,dapat cuti 2hari [cukup ke?] sebab nak bagi rehat kat wrist dier..
so dear umi,get well so0n yah! kal0 x nnt balik camne nak masak untuk anakmu yang gemok ni???hahahaha...

to kazen terchenta: sori guys,ku bukan enggak mau pulang join korang tapi...

chiow~~

3 comments:

fazilah said...

nani ni...adeke kata rappers...

best x PC fair kat KL? xsesak ke? kan ada himpunan mansuhkan ISA tuh...


next week kat johor...huh, x sabarnyer

nanie aziz said...

btol la..ade gaya dh tu...hahaha

PC Fair mne pnah xpnuh..but okie la..
everyone follow da flow..so xde la kelam sgt...

dlm train mse g pnuh r..blk okie je..nk tau? ade gk kwn nani yg ley slamber je jln2 kat msjid jamek mse p'himpunan tu..naseb xde pape..
hahaha..

so,kat johor t bli la pape eh..eih kete dpt blom??hehehe...

fazilah said...

kete rabu...kot...insyaAllah....

hati berdebar dan x sabar2...


hahaha~impian...myvi...huhu