08 August 2009

A day without roomates...

Lepas subuh terus on9.laju oh..yela orang dok tdo ag..memang syiok la on9 an.. Then,lepas ama gi debat dier,aku tdo jap,give time to mira untuk continue on9.. Dalam kul 10.30 lebey lepas hantar mira kuar,aku bajet nak beli bekpes ke apa..

Gi la bank..tekan2 la butang nak kuar rm30[cukup utk weekend] then yg kuar resit je.. Rupenye2 dalam akaun aku tu ade rm2 je..hahahaha..mengong..nak kuar duit muamalat, xbawak kad matrik lak..

Nasib aku ade rm2 syiling dalam dompet ni..g la beli air laici tin-rm1.50.. Then bawak gi bace paper jap kat lobi..cukup syarat la aku bce metro,kosmo n brita dari kulit ke kulit..ahahah.. Naik bilek sambung on9 ag..syiba datang bilek,borak2.. Aten lak ajak kuar [sori aten]...aku xde duit oh.. Nak suh dier support cian lak.. So,xjadi kuar..

Lepas zohor aku gi makan kat ZC ngn fiqa n syiba.. Balik dari sane singgah kiosk beli air..lepak bace paper agi...diorg lak nak bce.. Then ni aku baru smpai bilek,wat 1 kuiz yg wat aku rase cm nak paste result kat sini..coz cm sme je in realiti..huhu...


Nanie has taken the quiz, What does your day of birth say about you? and she was born on a Sunday.

Personality Traits
- Spiritual and God- fearing.
- Good looking. [Well]
- Cheerful and Enthusiastic. [Definitely!]
- Ever ready to learn and try out new things. [Pls give your hand and teach me]
- Serious about life. [Like wut?]
- Like to make others happy. [Are u happy wif me? pls answer me ok]
- Sensitive. [think so]
- Fun person. [yeah! laugh,laugh n laugh]
- Clairvoyant. [really?? wow!]
- Nature lover. [huh??]


skang tgh tngu mira balik..huuuu

chiow~~

No comments: