28 July 2009

puas hati @ x ? ?

fuhh...kelas fizik tadi madam azlina pulangkan semula mid-sem exam paper...xtau nak express camne coz lulus tapi cukup-cukup makan [kira macam nak lebey la..huhu..makan mao lebey,markah pn mao lebey] rasenye bley dapat lebey sket k0t kalo i put more m0re n more effort lagi mase exam tuh.haha.lagi satu nak komen jugak la coz kt0rg macam xcukup mase je untuk jawab. Kelam jugak la petang tu..
Juz imagine,20 objektif, 4subjektif [banyak anak2 ag] dalam masa 1jam 30 min [alasan ini aku buat sebab dapat markah sket...hehe] waa,,kejam..

one more thing,tadi madam cite,ade student fr0m an0ther class dapat 52/60. H0sh,teror gle. Kene cari and timba ilmu dari dier ni..biar la banyak mane pon timba yang diperlukan.hahahaha..


physcic's exam paper [mem0rable woo]

chiow~~

1 comment:

haha said...

hyte
blogwalking:)
knal lg x ??haaa
erm pepon
all d besh 4 ur stdies yaa