19 June 2009

hari yg sgt penat (18june)

erm,tarek nafas dalam2..lepassss...
starts,
last tuesday, mdm azlina wat kuiz physics...and to0 bad that i'm so stupid that day..! really2 stupid punya..mcm xpnah amik physics mse time sekolah2 dlu..okie,dh agak2 cm xley score kuiz tu [dh bincang answer]..nk tau result pn mls [msuk kelas pn cm ye x ye je]imagine,lps kelas programming yg agak penat but fun tu..kne msuk kelas physics lak..ad0yai...mdm as usual akan push n push n push input kasi msuk gak kpala kt0rg...my brain stuck..! penat nye xtau nk ckp la....just before we end our class [hah..6.10pm??],ktorg dpt markah kuiz...nk tau bpe???2 out of 10!..teribble gle..i'm da l0west la compared to kwn2 ku...ish3life jd makin penat time tu..

xabis kat ctu,tgh beli mkn kat bridge..tibe2 ade lak dak usrah dtg bgtau ptg ni ade iftar kat surau Kc..adoy cmne ni..dh la bgtau lambat...xsmyg ag...then aku decide tunjuk muke gak kat diorg..
bout 6.55pm[malu gle xsolat ag time tu] g jenguk muke kat surau..yg mampu ak buat time tu..mintak maap je la!yela dh 2 kali x dtg iftar...truk2...

then mlm, ade meeting pulek..
adoy..p0nat2..
xpe2,lps cover balik penat2 di siang hari ku itu dgn tgk movie dr external seha...
wawawa..'legally blonde' kalo xsilap cte tu..
best..tp xabis tgk..ketiduran..
mlm ni smbung kot...

ish3,,xserik ag ke aku ni..
kuiz dh gle punye truk..sempat ag nk tgk muvie??
long thinking...


chiiow~~

No comments: